Marketing Automation med Björn Sperling

Varmt välkommen till ett exklusivt frukostseminarium hos Appelberg, där vår partner Björn Sperling, Engagement Factory, presenterar inspiration och best practice inom marketing automation.

15 mars  07.45–09.00

 

Satsningarna på martech visar inga tecken på att sakta ner. Men den nya tekniken ställer krav på marknads- och kommunikationsavdelningarnas arbetssätt när det gäller strategi, organisation, processer och inte minst data och content.

Eventet vänder sig till dig som leder eller aktivt bidrar till transformationen mot en mer effektiv och kundcentrerad verksamhet, och som vill höra om det senaste inom digital marknadsföring samt träffa andra i samma situation.

 

Björn Sperling

Björn Sperling, seniorkonsult på Engagement Factory, har 25 års erfarenhet av sälj- och marknadsföring med fokus på marketing automation och lead generation. Björn har hjälpt kunder som bland annat Klarna, Tetra Pak och Meda att implementera modern marknadsföring. Engagement Factory hjälper globala företag att utveckla dynamiska kundupplevelser med hjälp av digital marknadsföring.

Frukost serveras från klockan 07.45, föreläsningen börjar klockan 08.00.
Mingel efteråt för de som har möjlighet att stanna.
Appelberg, Birger Jarlsgatan 43, Stockholm.

 

Varmt välkommen!