När: 12 september 07:45 – 08:30. Frukost serveras från klockan 07:45, föreläsningen börjar klockan 08:00.
Pratstund efteråt för de som har möjlighet att stanna.

Var: Appelberg, Stockholm, Birger Jarlsgatan 43, plan 2.

 

Design & Discovery: Årsredovisningar

Mediebruset ställer ökade krav på den som kommunicerar med aktiemarknaden. Appelbergs designchef Tom Barette och Sedki Aliman, senior AD, delar med sig av vad som kännetecknar en framgångsrik årsredovisning och utforskar hur design används för att rikta sig till en mängd olika målgrupper. Dessutom, Tom och Sedki går tillbaka till rötterna och visar upp hur årsredovisningar har utvecklats: Från begynnelsen till några av de senaste årens bästa exempel på innovativ IR-kommunikation.

Föredraget hålls på engelska.

Tom Barette

Tom Barette är designchef och senior art director hos Appelberg och har jobbat med kunder som Scania, ABB, KPMG och Microsoft. I London har Tom bland annat arbetat på tidskrifterna The Lawyer, The Guardian och Financial Times. Han har gedigen erfarenhet av att formge både årsredovisningar och hållbarhetsrapporter. På Appelberg har han gjort bland annat NetEnts, Nordeas och Volatis.

Sedki Alimam

Sedki Aliman är prisbelönt art director med stor internationell erfarenhet och har precis börjat på Appelberg. Som egen har han arbetat med globala företag som IKEA, Marvel, Dreamworks och Disney. Han flyttade till Sverige för fyra år sedan med ambitionen att arbeta med Sveriges största varumärken.

Välkomna!