Årsredovisningar med Tom Barette & Sedki Alimam


Varmt välkommen till ett exklusivt frukostseminarium hos Appelberg på Birger Jarlsgatan 43, där vår designchef Tom Barette och Sedki Aliman, senior AD, delar med sig av vad som kännetecknar en framgångsrik årsredovisning. 

12 april 07:45–09.00

 

Med ett starkt koncept och en genomtänkt design får du en årsredovisning som tilltalar flera målgrupper, fördjupar förståelsen för företaget och ökar intresset bland investerare. Något som i förlängningen ger en rättvis värdering. Vi går också igenom hur du når ut effektivt och får årsredovisningen att leva längre.


Föredraget hålls på engelska.

Tom Barette

Tom Barette är designchef hos Appelberg och har jobbat med kunder som Scania, ABB, KPMG och Microsoft. I London har Tom bland annat arbetat på tidskrifterna The Lawyer, The Guardian och Financial Times. Han har gedigen erfarenhet av att formge både årsredovisningar och hållbarhetsrapporter. På Appelberg har han gjort rapporter åt bland andra Nordea, Volati och NetEnt. Rapporten han gjorde åt NetEnt nominerades till Svenska Designpriset 2018.

Sedki Alimam

Sedki Aliman är prisbelönt art director med stor internationell erfarenhet.Han har arbetat med globala företag som IKEA, Marvel, Dreamworks och Disney. 

Frukost serveras från klockan 07.45, föreläsningen börjar klockan 08.00.
Mingel efteråt för de som har möjlighet att stanna.
Appelberg, Birger Jarlsgatan 43, Stockholm.

 

Varmt välkommen!